Smartconnect - Making Customer Care more efficient and user-friendly.

Our flagship product, Smartcall, enhances your Customer Care by maximizing its efficiency, and creating convenient customer interactions.
Smartcall enriches your customers’ communication with contextual information through any device and any application. 
We provide a secure, cloud-based service that fits perfectly into your existing systems and processes.

ORTEC is een van de grootste aanbieders van geavanceerde optimalisatie-oplossingen voor planning. De ORTEC producten en diensten leiden tot een optimale rit- en routeplanning, belading van voertuigen en pallets, personeelsinzet, vraagvoorspelling, logistieke netwerkplanning en magazijn beheer.

Lees meer

 

BPM Company is een ICT-dienstverlener die sinds 2011 gespecialiseerd is in het bouwen van softwareapplicaties door middel van het inzetten van BPM platformen. Wij zijn actief in de Benelux met vestigingen in Nederland en België, daarnaast hebben wij een near-shore afdeling in Roemenië.

Lees meer

Naar een totaalarchitectuur.

Bouwen vandaag is een complex kluwen van wensen en voorschriften.  De grens met andere disciplines als haalbaarheid, milieu, socio-economie, bodem, veiligheid, … ligt ver en een brede benadering is essentieel.  Architeam biedt haar opdrachtgevers deze globale visie.  Met een team van specialisten wordt binnen het kantoor voor elke ruimtelijke vraag een totaaloplossing op maat uitgewerkt.

Biocair is a leading global specialist logistics provider which has been operating in the life science industry for more than 30 years. We provide services and support to a wide variety of organisations across the whole spectrum from large multinational pharmaceutical companies that operate globally to the smallest incubator operation or individual research scientists. We handle and transport IMP and blood samples during all phases of clinical trials whethey they be infectious or non-infectious, ambient or refrigerated or on dry ice.

Lees meer

Professionele, aangename opvang voor uw baby

Bent u op zoek naar een professionele, aangename opvang voor uw baby
of kindje ?  Bezoek dan zeker onze website : www.hetmalterieke.be .
Graag maken wij met u een afspraak voor een volledige rondleiding en een
uiteenzetting over onze werking.
Contact Annick Brems (verantwoordelijke):     0492/55.99.90.

 

Een telecommunicatieplatform in de cloud biedt tal van voordelen in een financieel aantrekkelijk model. En dit voor zowel KMO’s als voor grote en multisite organisaties. VoXX Cloud Voice biedt voice diensten aan voor bedrijven in Europa via een netwerk van gecertificeerde partners. Wil je ook ontdekken hoe compleet en eenvoudig telecom kan zijn? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..TÜV SÜD werkt eraan om van onze wereld een veiligere plaats te maken.

Meer dan 20 000 werknemers, over meer dan 800 locaties in Europa, Amerika, Midden Oosten en Azië, bezorgen u diensten op vlak van Testen, Certificatie, Opleiding en Kennis.

Lees meer

DPD ParcelShop is de perfecte oplossing voor iedereen die pakketten eenvoudig en snel wil versturen en ontvangen. Onze uitgebreide netwerk van ParcelShops in Europa (6000 punten in Duitsland, 3700 in Frankrijk, 500 in Nederland, 550 in België en Luxemburg)  bieden u topkwaliteit, uitstekende service en aantrekkelijke openingsuren.

 

www.dpdparcelshop.be

 

Wij verzorgen alle busreizen in binnen- en buitenland!

U kan bij ons terecht voor al uw groepsreizen, eendagsreizen, één- en meerdaagse reizen en schoolreizen.
Onze autocars hebben een capaciteit van 30 tot 90 personen.
Contactpersoon : Martine Dupont
016/804 790

21NET is a premier provider of broadband, multimedia and connectivity solutions to railway companies with presences in the UK, Belgium, Italy and India.

Een nieuwe waarde in het IT landschap

PROXCELLENCE is een nieuwe waarde in het IT landschap en is actief in de opkomende markt van Business Process Management (BPM). Wij helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door Business Process Management in te zetten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en flexibel te maken.

Lees meer

Logistiek dienstverleningsbedrijf

E-Motion-S nv : Logistiek dienstverleningsbedrijf.

Contactpersoon : Martine Dupont
015/234 520

Attitudo zet sales professionals op weg om meer plezier en meer succes uit de verkoop de halen. De Attitudo sales training en sales coaching focust op het creëren van waarde voor de klant. Door de juiste mindset en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, blijven verkopers relevant. Vandaag en in de toekomst, in alle aspecten van het aankoopproces van de klant. Wil je ook je sales footprint vergroten? Stuur een mailtje naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 Back to top

De Malt respecteert de privacy van uw gegevens
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen