PROXCELLENCE BVBA

Een nieuwe waarde in het IT landschap

PROXCELLENCE is een nieuwe waarde in het IT landschap en is actief in de opkomende markt van Business Process Management (BPM). Wij helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door Business Process Management in te zetten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en flexibel te maken.Deze procesoptimalisatie en innovatie doen we onder een goede architectuur en met geavanceerde software technologie om de IT-investeringen te beschermen en kunnen daardoor toekomstgerichte oplossingen op maat realiseren.

Bedrijfsprocessen zijn vaak samengesteld uit afzonderlijke schakels die te weinig speelruimte geven om soepel met veranderingen mee te bewegen. We bevrijden bedrijven van de beperkingen waarin “oude” informatietechnologie hen gevangen houdt. Dat doen we door processen continu te verbeteren door innovatie.

PROXCELLENCE is ambitieus: wij richten ons op de top 500 ondernemingen in België, Luxemburg en Nederland en willen aantoonbaar bijdragen aan het succes van onze klanten. We werken onder andere voor BPOST, Aveve, Lhoist, Tecteo, Luxair , SAP en nemen daarbij resultaatverantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alle benodigde disciplines en expertise beschikbaar is voor de realisatie en implementatie.

Back to top

De Malt respecteert de privacy van uw gegevens
Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.
Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren of klik op meer informatie.

Ik heb het begrepen